Nikah!

Nikah!

Tuesday, 6 November 2012

Transformers Voices!

Transformers Logo!


Hai guys! Ok, now i want to write about TRANSFORMERS!! *clap claps...hehehe! Excited ni because i realllllyyyyy  reallyyyyy adore this movie. Memang la cite ni pasal robot...i know, and mostly mmg boys yang fanatik dgn cite ni, but actually girls pun boleh jatuh cinta dengan cite ni tau! X percaya...?? ehhh...contoh da ada depan mata korang, x kan tak mau percaya lagi kot....?? Ha...? korg tanye sape..?? Aku lah. hAHA! sorry guys.....just teasing lorh!

Ok, ape yang incredible pasal transformers ni? Bg ak....jalan cerita die unik, teknik CGI die fuyoo...canggih gile! It was an incredible action movie la for me..cara robot2 tu bertukar pun sangat awesome kan guys...?? ;D Sape yg pernah tengok cite ni?? I believe ramai yg da tengok kan?? sape yang belum..hurm...grab it now!! Download, buy a DVD or whatsoever, yg penting..you should watch this awesomeness!

Semua da tau yang transformers skrg ni da ada sampai yang nombor 3 punye kan..?? Cite transformers yang first2 skali kuar kat cinema, sampaikan my hubby and my very best friend which i called him emi (nanti i buat entry about myself, supaya readers senang sikit nk tau watak2 dlm hidup i cause they do play an important roles in my life) ponteng sekolah satu hari, i mean..x datang sekolah pada hari movie ni keluar cause they sooooo damn love this movie is yang ni:
Transformers 1

 Then...this is the number 2 punye...yg ni seriously lagi best dari yg atas tu cause salah satu yang unik tentang transformers 2 ni sbb ada robot yang boleh menyamar sebagai teenage girls yang super hot! Tak percaya..? Sila tengok, buy dvd, google the trailer, or might as well as download it. Nk lagi senang, just mintak kat you all punye kawan2...gerenti ada punye. ;D

Transformers 2, Revenge of the Fallen

Yang ni yang paling latest, Transformers 3. Super duper amazing guys! 
Transformers 3, Dark of The Moon.

Ok, this entry is pasal i nak cerita and share dengan you guys about the VOICES of this TRANSFORMERS. Maybe ada yg da tahu, maybe ada yang tak..cause like me, ak pun baru tau yesterday. Thanks to my hubby cause die yang tunjuk video ni kat ak...mmg incredible la. Nak tau dgn lebih lanjut...?? Nak dengar the amazing voices...??    Tekan SINI!   Ok..yang tu the original Optimus Prime punye suara dr versi kartun lg tau, and others autobot and decepticon voices. So..what do you say...?? COOL kan?? hehe!
Next entry is about GOLDEN VOICES! stayyyy tuned guys... ;D






No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought!" <3 <3