Nikah!

Nikah!

Wednesday, 21 November 2012

Mood Berubah-Ubah!

Assalamualaikum...bonjour! ^^, 
Here i am again...typing an entry and hoping that you guys would really enjoy reading my piece.
Hurmm....today, I nak cerita pasal myself je. Nothing much actually.

Semenjak cuti sem ni...my routines are makan, tido, watch movies, dating, jadi driver, main game...and again, and again...
Bile dok umah tak buat pape ni, tak tau nak express mood ni macam mane.
Nak kate bosan..tak jugak. Nak kate tak bosan...tak jugak! Haissshh..pening2!

Kadang2, mood tu yang buat aku tak tentu arah. Who's this MOOD actually..?? Berani die kacau aku! HAHA, tak de lah. Okay, I'm crazy. ^^,
The thing is...masa mula2 cuti sem dulu, punyalah berkobar aku nak tengok movie2 yang tersimpan rapi dalam laptop ni...sampai tak sabar2 nak habis sem. Final pun buat ala malas je..

Then bile da cuti...gile tgk movie skejap, then x de mood nk tgk movie.
Gile blogging skejap...then tak de mood nak write entry.
Gile baca novel skejap..then malas nak baca lagi.
Gile main games kejap, then malas nak hadap lagi.

Sampai aku dah tak tau nak buat ape dah!! Gggrrr!! 
HELP ME guys!!! 
Mood ni asyik berubah2 je..sampai tak ikut musim langsung. Tension aku dibuatnye.
I need to do something...!!

But the thing is...what am i going and wanting to do...?? everytime cuti sem, aku jadi mcm ni.
Bile dok umah, bosan...bile keje plak, penat sampai rasa betapa beharganya dok kat rumah, boleh landing2, watch movies...rehat puas2, and so on...

Huh...STTRREESS!! k, tu je nak update! ^^,
Au Revoir!


No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought! Thank You." <3 <3