Nikah!

Nikah!

Tuesday, 6 November 2012

Golden Voices!

Assalamualaikum semua! Da tidur ke?? Awalnye tido...for those yang tak tido lagi, jom check this out. Ada something yang menarik yang ak nak share dengan you guys...ok, entry ni tentang Golden Voices kan..??
Mesti korang tertanya2, ape Golden Voices tu kan...?? Ok, sabar la...nk cite la ni....

Golden Voices ni pasal sorg askar yang akhirnye turns out to be druggers or penagih dadah and homeless. Life die ruin gile sebab terlibat dengan dadah, and akhirnye disebabkan die memiliki SUARA EMAS, hidup die pun berubah...check this out!  Click HERE guys...!  If you want more, click HERE!

Okay yang ni pulak, suara a very young and handsome teenager named Jake Foushee, and its funny a little bit. Yang ni sumpah korang kene tengok. Click HERE

Nak yang lebih COOOOOLLL...??? Check THIS cause he is ssssooooo CUTE! ;D Cute kan this little boy...?? And yang ni bile die buat Gangnam style pulak. OMG! Click THIS. Hows that guys...???
Although x perfect...its OK what for a kid like him... ;D     Here's more about dustin..ni kalau korang tak tengok, memang rugi. Sooo...? Click HERE

So...do you guys enjoy this entry and all the Cool Videos...??? I hope so! Entry kali ni i bagi korang exercisekan jari2 korang tu, hahahks...mane tak nye kan guys...?? Dari awal entry tadi sampai habis, ayat ak asyik click this, click here, click this, click here je kan...? Sorry for the trouble..but its for your own fun jugak kannn...?? ;D

This entry also will be credited to my Hubby, Ilham Hanafi cause he's the one who show me bout those vid last night. So..I thought, i'd like to share with you guys here. ;D
Have some sleep...Thank you and Bye guys!  XoXo!! <3 <3

2 comments:

  1. suara sedap boleh buat duit banyak.. hehe
    ehem, tuan blog ni boleh tahan cun woo.. hehe :p
    [link blog saya]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe! Thanks for the compliments, done following you. ^^,
      Betul tu, suara yg sedap mmg boleh ubah hidup someone. ;D

      Delete

<3 <3 "Leave Your Thought! Thank You." <3 <3