Nikah!

Nikah!

Saturday, 17 November 2012

Majlis Kahwin!

Hey guys....what's up ya'll...?? Hihi, try rap kejap...Actually, nak kongsi ape yang me buat hari ni.
Nak tau ape...?? For the first time ever...me and my hubby pergi menghadiri majlis kahwin kawan ayah aku at Taman Seri Krubong at noon.

Oleh kerana my daddy tak dapat hadir atas urusan kerja, then he ask a favor from me and my hubby...mintak tolong jadi wakil, sbb tak sedap pulak orang da jemput, then my daddy tak hadir kan...?
So...again, for the first time ever, both of us went to the wedding(Rasa macam da kahwin pulak bila pergi hadiri wedding orang berdua. Hahaks!) ^^,

Unfortunately, hari ni hujan pulak..so ak rasa kesian kat owner majlis tu, nak-nak lagi pengantin, cause tadi ada dua pengantin yang bersanding serentak. Kiranya, dua-dua anak perempuan kawan ayah aku, bersanding sekali la. (My mom bercadang nak buat my sis and my wedding serentak like this, but me and my sis protes tak nak! Cause nanti tetamu yang datang, tak focus sangat kat my sis or me. Mestilah diorang nak tgk both pengantin kan...?? So, attention to one bride, mcm da kene curi! Haha, den tak mau!) Temanya, merah hitam tau.(My tema nanti warna hitam hijau! Hehe) Cantik wedding td....but sbb hujan, and tetamu pun ramai sgt yang datang, keadaan jadi agak messy sikit la.

Kesian pengantin tak dapat berarak betul-betul.Yelah, sbb kahwinkan sekali je seumur hidup, mesti lah kita nak hari yang paling bahagia tu be perfect kan....?? Tapi hujan tu rezeki yang ALLAH turunkan buat kita, so if it's destined, we have to accept it. Satu je yang aku terkilan, tak amik gambar pulak tadi ngan my hubby. haha, terlupa! Sebab both of us slalu sgt kuar dating, hari-hari jumpa...so, sampai nak bergambar pun boleh terlupa. Nggeee!!

The question is...when is my wedding..???? JENG, JENG, JENG....!!! (Insya-Allah, coming soooonnnnn!!)
Mudah-mudahan...dipercepatkan. ^^, Tolong doakan tau guys.
But, i think la kan...if me kawin..haisshhh, pening kepala nak menjemput jemputan...cause both of us bercinta dari form one, and boleh kata semua nak datang my majlis. Kat fb tu, kawan-kawan lama, kawan-kawan baru semuanya pesan "Anis, Kawin nanti, jangan lupa jemput tau!!!" LOL, pening den...bukan pening ape, kang manalah tau, dalam sibuk-sibuk tu, terlupa plak sorang dua, dah kecik hati...tak ke susah...???

Eh...den ni bercerita macam den nak kawin bulan depan pulak. No laaaahhh....sekadar bercerita je...dedah information skit-skit je boleh leeee, nak lebih-lebih kene tggu confirm. HIHI! Yang penting, kene lepaskan my sis punya wedding dulu! Excitednya!!!
Daaaa guys, XoXo!! ^^,



No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought! Thank You." <3 <3