Nikah!

Nikah!

Saturday, 17 November 2012

Copycat!!

Assalamualaikum guys...!!
Membara-bara hati ni time nak tulis entry kali ni tau. Oh, you know why...??? Cause I cant stand a COPYCAT! Gggrrr...!! Copycat..?? Yup, copycat...!

What will you feel bila ada la manusia ni yang suka sangat meniru anything yang korang buat, or they want to have everything like you do. Mesti sedikit sebanyak korang rasa annoying gila-gila dengan manusia tu kan...?? Ha..benda tu la yang tengah jadi kat aku sekarang ni. Eh, bukan korang tau. Ada la manusia tu...(nama dirahsiakan).

Well, to be precise...tak salah if kita nak buat something yang sama, have a thing in common with anybody else..but, try to be creative lah. If korang da start buat something dulu, lets say like a movie review la kan, then you know "hamba Allah" tu...tak pernah pun nak buat movie review the way you do...Boleh kata, everything yang dia pernah write is about hidup dia sahaja...so then, after dia tau korang ada buat benda-benda like this...dia pun buat! Exactly pulak tu....Haaa! Amacam....??

Berbulu tak korang dengan orang yang macam ni...??? Mesti berbulu kan..?? Ni kes stalker stalker la ni...you nak stalk I, I dont mind...stalk la sampai bengkak pun, but no need to steal ones idea la. It's not good..infact it shows that you're not creative. So..pada yang berkenaan, sila lah terasa ye.
XoXo!!




No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought!" <3 <3