Nikah!

Nikah!

Friday, 26 April 2013

HEI THERE!!



Assalamualaikum....!!
Hye guys...kalian semua ape khabar??? Harap semuanya baik-baik sahajalah nye.
Firstly..sorry sangat2 sbb da lama tak update blog ni. Ada ke antara korang yang tertunggu2 blog aku diupdate? *ceh, jangan perahsantan banyak2 la anis!* Hurm..bukan lupe kat blog ni, just tak de masa je nak update. *ye ke?* Hehe

Anywho, memang banyak sgt yg nak diceritakan...but, tak yah la aku cerita hari ni ea.
Hari ni just hari untuk bertanya khabar antara saya dan kamu semua. *segmen special la ni...*
Yelah...da lama sorok batang hidung, takkan tetiba nak timbul je ye tak?

Slow-slow la dahulu ye...hope you all dont mind k. Pada my readers and viewers, termasuklah followers yang rajin sangat clik-clik link blog ni and datang menjenguk even no news updated, i want to thank you guys so much, sincerely from my heart! You guys memang the best sbb tak jemu-jemu datang singgah kat sini and secara tak langsung membuatkan my total pageviews bertambah dari semasa ke semasa.


I'll try my best to update secepat yang mungkin okies? But I promise tak kan bagi korang tunggu lama-lama punye. Until then...stay tuned guys! Take a good care of yourself..and enjoy life as it is! <3
Au Revoir! ^^,