Nikah!

Nikah!

Monday, 12 November 2012

Jom Shopping!!

Assalamualaikum...!!
Hye kawan-kawan...buat ape tue..?? Ok, hari ni ak nak ajak korang jejalan kat blog ak sambil bershopping! Buat anyone yang interested, yang suka online shopping..jom scroll bawah ramai-ramai sbb ak ada offer and produk yang menarik untuk korang tau. Sebelum tue...korang kene KLIK KLIK KLIK kat sini dulu! Untuk ape...?? Utk korang daftar churp churp la! Korang tau tak ape churp churp ni..??? Ak rase da ramai yg tau...but for those yang tak tau lagi, korang boleh la daftar diri korang kat SINI.

Ape yg korang dapat bile daftar churp churp ni...? korang boleh buat side income tau dgn churp churp ni...best kan?? So takyah pening-pening, ragu-ragu...daftar je KAT SINI SEKARANG! ^^, Okay, berbalik kepada topik entry ak ni...ak nak ajak korang semua scroll bawah reramai utk tgk produk-produk menarik yang maybe akan buat korang tertarik! Jom tengok ape yg ada! ;)

First skali, klu korang nak menang hadiah, korang boleh la share-share inspiration korang kat SINI!!

Okay, antara produk-produk yang akan buat korang tertarik are:

Jelly Pong Pong


  • Okay...jelly pong pong ni good to fix your make-up. Everything you need to look pretty in a cute package! Serious guys...mmg comel sgt. Boleh la korang gune utk diri sendiri or bagi hadiah kat kawan-kawan ke..tunang ke, suami/isteri ke...siblings ke...or anyone! Nak tengok lebih banyak lagi...??? Tengok SINI!! nak lagi senang, BELI je KAT SINI terus!! Jangan tunggu lama-lama k..sbb byk produk2 menarik yang korang boleh dapat kat sini.

Healthy Potato Chip Maker!


  • Who loves POTATO kat sini...?? Mostly, rata-rata rakyat malaysia semuanye suka makan kentang kan...?? Termasuk la aku! hehe...so selain kentang goreng, and wedges, korang mesti suka potato ring jugak kan...??? Haa...korang nak tak buat potato ring kat umah sendiri tanpa susah-susah pergi beli kat mall or tunggu pasar malam bukak...??? JOM BELI KAT SINI!! 



  • Windows 8!! Korang boleh tgk everything pasal windows 8 ni kat SINI. Al maklumlah...dunia makin canggih sekarang ni. So macam2 teknologi baru yg akan kuar...so pada sape2 yang berminat nak pakai windows 8 ni, boleh la KLIK KLIK kat sini jugak! ^^,

  • Haaa...sape kat sini yang ada banyak sgt koleksi kasut sampai da tak tau nak simpan kasut-kasut korang yang cantik molek tu kat mane...?? Mostly girls la yang ada banyak koleksi kasut ni kan? Pening nak cari tempat untuk simpan collection korang tue...?? Tak payah pening-pening...cuba tenyeh kat SINI! Haaa...camne, menarik tak bg korang..??? Dengan harga serendah Rm26 sahaja, korang da dpt selesaikan masalah korang tu. Siap ada free delivery lagi tau, kalau rase-rase satu x cukup, boleh la korang borong banyak2. Beli je kat SINI

Papan pemotong/Chopper board!

  • Okay, yang ni pulak papan pemotong yang cantik, menarik dan hygienic!! Korang boleh la hadiahkan papan ni kat mak korang...! Mesti mak korang suka punya! Nak tau knpe die hygienic..?? Sbb...yg warna hijau tu utk potong sayur2, yang warna biru tu untuk potong ikan-ikan and yg warna pink tu utk potong daging! Yeay..!! menarik kan color die..?? Nak memotong pun jadi bersemangat tau. Klu korang nak tau..guna satu pemotong utk semua bahan mcm ikan,daging,sayur adalah unhygienic!! So..ape tunggu lagi...?? Jom beli KAT SINI!!

Complete make-up brushes!
  • Buat girls yang minat sangat make-up, make-up nie...boleh la beli 1 set berus ni! Tak rugi pun sbb kite boleh pakai berus2 ni utk satu jangka masa yang panjang tau. I had mine too! Mmg berguna sangat2 guys..so, nak beli tak...?? Beli kat mane...?? KAT SINI! ^^,
Yeay! da habis offer...mcm mane...?? ada tak produk-produk kat sini yang terkenan kat hati and mata korang...?? kalau ada, sila sila la beli ye...! ^^, klu ada lg produk-produk yg menarik, ak akan share dengan korang k. Love u guys! XoXo! <3 

No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought! Thank You." <3 <3