Nikah!

Nikah!

Friday, 28 December 2012

Segmen Memburu Followers By Hotmasakini


Hye guys! Okay, kali ni aku tringin nak join segmen memburu followers seperti yang tertera pada banner di atas ini. Soo...pada sesiapa yang berminat nak join, boleh la KLIK KLIK DISINI

Segala syarat2 untuk menyertai adalah seperti yang tertera di link tersebut. Mudah kan??? So, ape tggu lagi?? Jom kita sertai beramai-ramai! The more, the merrier! ^^, <3

p/s: Pada yang dah berkunjung ke blog sy ni, jgn lupa follow sy k. If nak sy follow smula, sila tggalkan link entry anda di ruangan komen. Sgala kerjasama amat lah dihargai. Thank you! <3




14 comments:

  1. tq sudi join..semoga tcapai misi segmen..link anda telah d senaraikan dan jgn lupa bw n folo pserta lain disini..

    http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memburu-followers.html

    ReplyDelete
  2. done follow ! kak hanis follow back tau ! :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang same dah follow
    jangan lupa follow blog kita balik^ ^


    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you..done following you. ^^,

      Delete
  4. follow sini,,follower #47
    dr segmen yg sma,,follow back k

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-follower-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sbb sudi follow, done following you.
      Wahhh...lawa blog awak,cute2 je.
      Plus, green is my favourite color!
      ^^,

      Delete
  5. datang dari segmen sma..

    jom..sma2 kita meriahkan segmen ni. moga dapat kenalan baru dan trafik pun meningkat (:

    salam kenal dan selamat blogging (:
    nah..tgh sini
    http://steffanylife.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you...salam kenal juga. ^^,
      moga tak jemu dtg singgah di blog saya.

      Delete
  6. Hi :D
    Salam perkenalan :D
    Dah follow awak :D
    Follow sini
    http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan...;)
      Thanks, and done hit back. ^^,

      Delete
  7. follow
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks delima...
      Done hit you back. ^^,

      Delete

<3 <3 "Leave Your Thought!" <3 <3