Nikah!

Nikah!

Thursday, 13 December 2012

Pommes!! Sedddaaappp....


Hye hye hyeeee!! ^^, Tonight, it's all about POMMES okieeesss??? *Mengulas tentang semi final AFF sebentar*, eventhough Malaysia kalah, in my opinion, Malaysia, tanah tercinta ku ini kalah bermaruah okay! I know Harimau dah cuba sedaya upaya, good job TIGERS! THAILAND??? Sucks! THAILAND adalah winner yang tidak bermaruah, cause sebenarnya mereka amat2 lah takut dgn MALAYSIA, that's why diorg treated our team dengan buruk, contohnya bg padang yg sucks utk pemain kita berlatih, and dalam perlawanan, diorang bukan attack bola, but mostly ATTACK pemain kita. THAT IS SOOO DAMN RUDE guys! Sape setuju???? (And in my opinion, org THAILAND and THAILAND harus di banned from MALAYSIA!) Geram and sakit hati dgn THAILAND! Okay, enough! 

Now, it's all about POMMES again! Korang tau tak POMMES ni ape? Pommes ni is buah apple hijau yang disalut dengan caramel and bermacam-macam topping yang amat-amat delicious! The way it's being represented pun cantik, comel and creative sgt2! Me like it!! The taste is sooo incredible guys, Urrgghh...I'm craving now! Bayangkan gabungan rasa apple hijau yang masam tu bersama caramel yang pekat dan keras, ditambah pulak dgn lapisan coklat, peanuts and much more kat luar tu. *terliur!*

Caramel tu yang buat makin sedap cause when we take one bite of pommes, sure caramel tu akan terlekat2 kat out teeth, butttt....it's incredibly tasty! That's what keep me coming back for mooree and more of pommes! You guys nak try?? At dataran pahlawan melaka ada. Tempat lain? I'm not sure! Sbb as far as I know, pommes ni baru je bukak and gladly aku antara the first customer yang try it out! Mmg berbaloi-baloiii wa cakap sama lu. Hhheehe!

Harga sebiji pommes??? Tak mahal mana pun! Below RM10, antara RM5-RM9 jeeee....murah kan??? (Alah,kalau boleh beli cell mahal-mahal, takkan beli pommes pun tak boleh kot?) Pommes has many flavour, for instance like oreo, black forest (black forest is best seller, mmg cepat gile habis and aku sendiri tak berkesempatan nak try cause asyik habis je.), treasure hunt and eeehhh..mcm2 lagi la. If you guys nak, go and find out sendiri the taste okayyyy. Mostly ramai yang sangka stall POMMES ni as one of the perfume stall,including me. But if we get closer, oohhhhh....apple rupanya!!

Sesuai la untuk dijadikan gift atau berkat untuk majlis kahwin. *Dream of having this for my own berkat nanti* but, my mom said that if i want this at my wed, my hubby kene up duit hantaran. Hhhaaha, *Tercekik sekejap*. Pommes ni boleh tahan 3 hari if letak outside the refrigerator, and boleh tahan seminggu if letak dalam peti ais. Pretty long dia boleh tahan kan? Sooo...i guess that it! I'm done here. ^^,
Have a good sleep readers! <3 <3 <3   ;)



No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought!" <3 <3