Nikah!

Nikah!

Monday, 17 December 2012

HEY YOU!!



Assalamualaikum...hye to all! Firstly, all of my lovely readers should know yang post ini, bukan ditujukan untuk korang semua ye. Entry ni KHAS buat sorang manusia ni yang teramat2 lah tau siapa dirinya if dia baca blog aku (cause da dia mmg suka stalk orang, tapi tak nak mengaku,so tak boleh nak buat ape la dgn manusia mcm ni kan.) Entry ini ditulis tatkala kemarahan sudah berada di puncak hatiku ini and I cant shut my mouth lagi. Soo...if you guys sudi baca, aku ucapkan terima kasih yang tak terhingga cause sanggup berada di sisi aku, and baca entry ak ni walaupun entry ni tak mendatangkan apa2 faedah pada you guys. Thanks!!

Hey you! Yeah, YOU (You know who you are). I just want to say that stop being a pathetic copycat la!! Enough is enough okay! Mind your own business laaa...tak payah nak tiru2 hasil tangan or idea orang okkkaayy! Ak tulis pasal movie review, ko pun sibuk nak publish bout movie review, ak post bout my love life, ko pun sibuk nak tulis pasal love life ko tu. STOP IT! Its annoying ko tau tak??? Go find your own idea la! Sibuk nak tiru2 orang. Are you trying to steal my idea's cause you're dying if you did not get any attention from people around you??? (cause ko mmg lonely and desperate sgt nak attention orang kan???)

I could never understand a human like you! Cause I think, you're not a human at all! If you try to be good muslimah, prove your words damn hardlah, put your act together, cause apa yang ko sedang buat sekarang ni, is like ko berpura-pura berubah nak jadi good muslimah to get attention from people. (Ohhh..you guys tak mungkin tahu pada siapa yang aku sedang sampaikan message ni, but yang penting, the recipient tau yang msj ni untuk dia, and if you guys know this human, mmg korang akan tau dan sedar yang tahap ANNOYING dia gila punya tinggi.)

Orang bwak pet, ko pun nak bawak pet dalam rumah. Orang bwk tab, ko pun nak show off gadget ko jugak. If orang tak bawak benda2 ni semua, tak de pun ko bawak and angkut semua barang kat umah ko tu kan??? Yang peliknya, depa yang bawak pet2, and gadget2 tu semua tak pernah show off sikit pun kat ko, but what are you trying to prove bila ko tiru depa, and being a copycat like that??? You think it's charming??? IT's NOT!! IT's SUPER ANNOYING! Ya Allah...sabarkan jelah hatiku ini.

Yeah, I know, aku ni taklah baik mana. Nak kata good muslimah, tak jugak, but at least..aku tak macam ko. Tak desperate attention, tak claim diri aku baik, and khabar pada satu dunia yang aku try to change and be a better muslimah but actually, the truth is KAU MEMANG TAK & LANGSUNG TAKKAN BERUBAH! Know why?? Sebab sifat IRI HATI yang ada kat diri KAU tu. Ko mmg suka sgt IRI HATI dgn anyone pun kan! You try to live your life as ours but kau lupa ke yang kau bukan kami. Is your life too suck sampai ko suka sangat curi hidup orang lain?? Huh! This is TOO MUCH! Too much you guys...Hey you! My advice is...stop being a copycat, stop stealing my ideas, stop being me, cause you're nothing like me, infact i'm way better and good than you, and stop being sooo damn desperate of attention and mind your own business!!!

I think, that's all. Buat miss desperate, feel free to meroyan if you read this entry cause i know that you will read it somehow, someday! And when you do, no need to ask for people's sympathy like you're not doing anything wrong langsung! Stop act like kau la manusia paling suci murni and ttiba orang cari pasal dengan kau sedangkan kau sendiri tau diri kau tu mcm mana. BUSUK HATI! You know yourself better and I know you damn well. Sekian, terima kasih!
Guys....??? Pernah experience dgn human mcm ni tak??? If pernah, apa agaknya yang korang buat ye?? If tak pernah, I wish and I pray for you guys janganlah korang terjumpa or deal dgn manusia mcm ni cause dia buat blood pressure korang naik je! Gggrrr...

p/s: Entry ni luahan hati aku untuk insan yang bergelar miss desperate. Not for my lovely readers cause I know, you guys semua baik2 belaka. ^^,
Adios guys! Love you, XoXo! ;)

No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought! Thank You." <3 <3