Nikah!

Nikah!

Sunday, 3 February 2013

DREAM HOUSE!!

Assalamualaikum wahai para pembaca sekalian! Apa khabar anda disana? Sy disini biasa-biasa sahaja. Phewww! *hela nafas yang panjang*  Sekian lama blog ini menyepi, makanya...janganlah kita membuang masa lagi ye dok? Jom la kita mencuci-cuci mata and larikan minda daripada hal-hal duniawi yang mmg takkan pernah selesai tuntutannya dari hidup ni. Cakap byk pun tak guna, so LAYANNNN!!

Okay, post ni is about my dream house! Nak memiliki semua ni dalam realiti mmg takkan menjadi kenyataan la kan, lainlah kalau aku ni anak sultan! So, bermimpi je yang aku mampu. Pathetic?? Ada aku kesah...?? At least aku ada my dreams, kome ada? If ada, sharing is loving, if tak ada and tak suka...no need to scroll further. ZASSSS!! *ayat famous melodi*
My house wajib ada lawn yg sooo green mcm ni!
Wajib ada this cute rabbit cause I lovveee rabbits!
Lawn yg evergreen + rabbit = AWEWOME!
Dont you think??
Akan ku bela LOVE BIRDS ini!
Mwuahahaha!
Harus ada collection disney princess
as a statue in my garden.
Menarik kan? Just imagine!
Swimming pool! yeah, element yg aku sgt2 suka!
Me love design yg simple yet elegant! 
Breathtaking view! *choke myself*
Who want this living room? ME ME ME!!
Hijau Hitam, what a great combination of color! 
Combination living room design yg elegant!
Bedrooommm!! Vroom! Vroomm! Hhehe
Like this pun ak suka...simple!! 

HOHO! Bathroommm! Blh tido dlm ni if suka.
Damainyeeee!
Bersihkan bathroom ku! *perasantan*
Okay, after bathroom...hurm, jom kita pergi jalan2 kat bakal office and mini library pujaan hatiku!
Tertawan hati tgk office ni. Ngeeh ngeh!
Owh, this is my favourite!!
Now is KITCHEN TIME!!! Jemput-jemput memasak. ^^,
Niceeee!! Teratur jeee....kan kan??

Nak dapur macam ni!! Please please please....

Da ada tempat masak, of course kene ada tempat makan kan...??? Dining Roommm!!
Untuk dine family....

Okay, abaikan dua makhluk atas ni. Ni bkn ak dan si dia. Hhehe
Ak idamkan bar mini ni!
Nmpok mcm jepun..tapi bukang die. hok aloh!!
Okay...now the most part yang aku paling suka iaitu my kids bedroommm! Seriously, aku akan design bedroom my kids like those below! Scroll lah ke bawah, bawah, dan bawah ye.

Okay, yang ni bedrooms for my daughter or twins! *disebabkan family aku and si dia ada baka twins makanye...design bedroom for the twins perlu diambik peduli okay!* 
Gile nice kan???
Adorableeeee!!
Ha yang ni for my twins daughter! 
Uisshhh.....!! 
Ak plak yang rasa cam nak jadi anak aku.
Heaven gile if dpt bilik mcm ni!
How cool is this???

Mesti anak aku suka dapat aku sbgai mak kan?? Hahaa
Sesat pulak wane hijau ni.
Ssuai for teenagers laa.

Aweeesoommmee!
Cooolll yo!


Nowww...these are for my boys and twins!! 

For my twins!! ^^,
Ni pun..for my twins!
Twins lagi????
Again??? Ko mmg mnempah boy jadi twins ko ke anis oi!
Okay...da tak tau nk ckp ape. (- . -)
Dah kate ak minat hijau , so mesti ada warna hijau tersesat!
AHAH!! Finally! Yg ni for my boy!!
Neattttt!! ^^,
Twins lagi??? Okay, if ak preggy boy twins, gambar2 ni la
puncanye!! Whuaaa!! T . T
Okay...basically, this is my dream house lorh! Tak salah menyimpan impian kan?? Simpanlah impian sampai ke bulan...at least if kita tak dapat sampai ke bulan, or jatuh di pertengahan jalan, kita akan jatuh kat atas pokok pokok, and bukan ke tanah terus! *gedebukkk!* Faham??? Tak faham??? I guess, what i'm trying to say is that...if kita menyimpan impian tinggi melangit and tak berjaya menggapai impian kita, at least kita takkan jatuh buta-buta cam tu je...of course kita akan dapat something if kita berusaha!

Haaaa...gitulah! If tak fhm lagi, pergi main jauh-jauh. Soo...ape yg aku tunjukkan di atas, adalah my dream! And i will try to make it come true! Tak delah nak dpt sebijik-sebijik macam yg kat atas tu kot...but at least dapat shadow-shadow pun ok what...??? hehe *if betul my dreams came true, I kasi tahu ye.*

Okay, now..time to get out from these lovely dream, and face the reality. So that's all from me.
Tata titi tutu for now. XoXo!! ^^,


































































No comments:

Post a Comment

<3 <3 "Leave Your Thought! Thank You." <3 <3